Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Imię: Alan
Nick: RJK11
Pasek konta:
Kary na serwerze (głównie bany/muty): Cofnięcie licencji lotniczej oraz cofnięcie prawa jazdy. Nałożone na konto brata, lecz w konsekwencji, że na tym samym pc (tego samego seriala) też na mnie.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę: Tyle ile mi się podoba, mogę siedzieć cały dzień ale może być tak, że czasu zupełnie nie mam, co jest chyba normalne.
Dlaczego ty?: Mój staż w MTA, a już szczególności GTA jest bardzo długi. Gram w gry odkąd mam 3 lata, a w Grand Theft Auto: San Andreas gram odkąd miałem jakoś 5. Byłem liderem kilku organizacji/gildii/frakcji na różnych serwerach w MTA, SAMP'ie i nie tylko. Byłem też właścicielem kilku serwerów na platformie SAMP oraz Administratorem na upadłym już serwerze w MTA. Na https://pylife.pl/ gram od kilku miesięcy, ze znaczącą przerwą. Jako tako ogarniam ortografię, gramatykę, czyli cały ten "szmelc" jak to niektórzy nazywają, ale na pewno potrzebny w życiu. Jestem osobą konsekwentną i sprawiedliwą. Jako vicelider postaram się aby organizacja miała jak najlepszą bazę, dużo dobrych samochodów dla organizacji oraz jak najniższe ceny na naprawę aut (Sam jestem mechanikiem w Fort Carson), abyśmy mieli własny komis samochodowy, aby ilość naszych członków się zwiększyła. Znam się na programowaniu, webmasteringu, ekonomii oraz wielu innych tematykach które po prostu nie mają tutaj znaczenia. A tak bardziej wyluzowanie: Lubię dobre jedzenie, muzykę, gry komputerowe, jak i ogólnie komputery. Ale co to ma do tematu? A no to, że po prostu chcę aby w organizacji panowała miła atmosfera, luźna np: Brakuje na paliwo? - Luz, zawsze Ci pożyczę.
Podanie rozpatrzone oczywiście pozytywnie.
Strony: 1
Wątek zamknięty